++ dream car ++



hola.. selamat b'hujung minggu..
macam mana hujung minggu korg? ok ke k.o ??

tetibe malam ni rase macam nak citer pasal kereta idaman aku - kalau orang kampung aku cakap 'my dream car' .. hehe *orang kampung aku pandai cakap omputih tu.. anda mampu?? :p

aku tak tau la nape aku suka sangat ngan kereta suzuki swift tu.. pantang nampak depan mata pasti tak b'kelip di buatnya.. *tiputipu padahal tak de la grand mane pun kalau nak di banding kan dengan Lamborghini ke Ferrari ke Mini Copper yang mahal giler tu ke kan..

bila cakap dekat mak ngan abah pasal kereta tu je.. mula la diorang buat derk je.. ish! sabor je la..
pastu kalau nampak kat jalan aku pun dengan excited nye tunjuk kat diorang, sekali lagi diorang buat derk je.. adoi............

tetibe mak cakap 'tu kete yang ko minat? kontot je...'
aku pun balas la.. 'memang la kontot tapi comey ape..'
abah pulak bersuara ' ape yang istimewanya nya? biasa je abah tengok..'
aku balas la.. 'oke la.. abah ngan mak tak suka tak pe, saya suka.. '
.................. diam + merajuk sikit ....................

tak di nafikan suzuki swift tu memang la tak besar mana, kecik je..
sesuai untuk perempuan yang bajet2 comey n ayu2 .. :)
sometimes look sporty.. kan??
tapi kan aku lagi suka kalau suzuki swift tu ade wane ungu metalic macam kereta myvi yang baru tu.. mesti sweet je............... *berangan wink wink~~


nak kereta ni tapi nak yang wane ............. UNGU
macam ni
-
-
-
-
-
-
-
-
-



haish, bila la agak nya boleh dapat kereta ni..
korg doakan untuk aku ye!
:)


4 comments:

senyumSOYA said...

hehehe...peminat purple ni..heheh(^^!

jannah latif said...

senyumSOYA : tau xpew.. purple tu kn cntik! :)

norsharmila said...

hee..swift mahal sgt berbanding myvi..tp body kecik je. tax je mhl

jannah latif said...

norsharmila : mmg la.. hrga dia jauh pnggang dr api.. tp dh ske sgt3.. kne usaha kn jgak tuk dpat kn.. hehe