++ rindu dah terubat!!!!!! ++

pergh! dah lama giler tak update belog ni kan? haha
bz giler kot.
ade macam2 citer sebenarnya, tak larat la nak story semua. aku citer yang best2 sudah kan...? hehe

oke, kelmarin 17hb, aku buat 1 keje giler.. haha
ntah angin mana datang tetibe rasa nak jumpa my dear. dah lama sgt kiteorg tak jumpa. last jumpa pun masa raya haji tahun lepas.. cuba korg kira bape lama? haha org laen rasanya dah tak sanggup kot. memandangkan dah rindu sangat999x aku pegi KL jumpa dia. aku naek bas dari muadzam sampai ke seremban.then ambik komuter lak g batang benar..(xleh blah ngan nama tempat nie. klasik now rasanya..haha) dia datang ambik aku kat sana. sehari semalam merayap sakan.
tengok wayang kat the mines, maen bowling, makan kfc sampai pengsan*tiputipu. heaven giler...............!!!!!!!!!!!!!

bila dah penat berkampung kat the mines tu, kiteorg pun nak balek la. my dear ni bawak motor je, nak beli kete xde duit ag, xpe.. lagipun dia baru start keje, duit memang xbape nak ade lah kan.. its ok. time nak balek tu , motor plak buat hal. motor xboleh nak start. pergh, aku tengok dia dah berpeluh2 dah. bila tanya "cyg oke ke ni?" dia jawab "oke je, xpew nanti idup la ni.." kesian giler kot. bila dah try start bagai nak rak,motor x idup2 jugak. terpaksa la call member 1 umah ngan dia datang. (dak wan ngan taiko) si taiko nie tolong tolak motor ngan my dear dari the mines sampai ke umah diorg kat bukit mahkota.. jauh kot! kesian sangat2. aku naek kete ngan dak wan ni.. naseb la member 1 umah dia ni boleh harap. tapi aku rasa bersalah giler sebab kedatangan aku ke KL tu dah menyusah kan org laen plak. malu pun ade.. :(

dah sampai bukit mahkota tu, terpaksa la pinjam motor si taiko nie. duit minyak aku yang bayar. kiteorg merayap lagi. ingat nak lepak kat putra, tapi xboleh masuk plak, jalan ke masjid n dataran putra di tutup. pegi ke KL la plak, lalu depan dataran macam x syok plak nak lepak situ.. last2 pusing2 je la.. bayangkan mata dah mengantuk tapi layan kan juga. kalau tertido atas motor bahaya w0o....
bila dah pagi kiteorg breakfast kat mcD je.. time nak balek jadi 1 hal lagi.. tiket bas abis! di ulang tiket bas abis!!!!!!!!!!!!! down giler... time tu dah ade kat terminal kajang kot.
call kak ain,mintak pendapat dia. dia suruh turun seremban. tapi aku xyakin, sebab aku tau tiket kat sana pun mesti dah banyak abis.. muka dah xboleh nak senyum dah time tu..
bila dia tengok aku ngah sedih tu, my dear pun xsampai hati, so, dia sanggup antar aku kat pekeliling. sekali lagi turun KL.. menyusah kan dai lagi.. :'(
alhamdulillah kat sana ade tiket ke kuantan, syukur sangat2. time kat sini pun sedih jugak, sedih nak lepaskan dia....... uhuk! :'(
tapi macam mana pun aku kena balek juga, xkan nak merayap lagi kot. dah la dia xcukup tido. esok nye nak keje lagi, nak kene repair motor yang rosak lagi.. hurmm
ape2 pun semua rindu yang terpendam hampir 10 bulan dah dapat dilepas kan.. sekejap je rasanya..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

cyg, walau ape pun terjadi, cinta hati kita hanya cyg sorg je, kita akan tetap tunggu cyg.

miss u a lot!
love u damn much!
mmmmmmmuuuuaaaahhhh!
:)

5 comments:

nyna amani said...

alolo.. cweetnye korg............................ nak tgk pic....

jannah latif said...

pic xleh upload cnie.. bahaya.. nanti la yek :)

adib syazwan said...

ni kalau tak jaga betul2 memang nyesal la, kngn tu, smoga anda kekal bersama until akhirat, insyaAllah, cewah~

jannah latif said...

haha.. tQ adib.. doakan aku yek.. :)

jannah latif said...

haha.. tQ adib.. doakan aku yek.. :)