++ Finally! I'm Graduated! ++


assalamualaikum wbt..

lama betul tak jengok2 belog nie. lately nie busy sikit.

oke2 nak citer nie.. aduh tak tahu nak start macam mana.hehe
29/10/11 baru2 ni dengan rasmi nya aku telah menggenggam sijil Diploma aku! I'm graduated! haha hepi sangat2. majlis konvo aku buat kat PICC, Putrajaya.

yang hepi nye bukan ape, dapat jumpa kawan2 sume.. sumpah rindu sangat999xxx kat diorang sume, especially yang kawan2 rapat, rossa, kak kinah, kak ain, christie, fatin sham.. (remy juga)huhu

tak nak citer banyak2 korang tengok je la pic kat bawah nie..

*kak ain, kak tatie n kak kinah

*syazwan aka imam, zakwan n farhana

*wan shakila, mira n jiha

*naz n kak nad

*farhati n jiha

*wif one of my besties rossa

*dari kiri- kak am, kak kinah, rossa, fatin sham, cue, christie n aku la..

*wif christie (rindu ko! <3)



*mubarak.. (akan ke australia bulan 2 thun depan..)




*pic nie aku rasa sangat kiut! hehe

oke, cukup la kot gambar2 tu, tak larat nak upload banyak2.. nak tengok gambar laen, boleh tengok kat Fb ye.



15 comments:

aisya said...

congrats! =)

SHAFIQ HASHIM said...

Tahniah..

Marniey said...

wah best nya, congrats. :D

jannah latif said...

tQ aisya, shafiq hashim n marniey.. :D

nyna amani said...

Congrate friend.. :)

jannah latif said...

nyna : thnx dear.. :D

C i k P i p i T e m b a m said...

wahhh ! tahniahhh ya dear ! :D

jannah latif said...

tQ cik pp tembam! hehe

Nurliyana Ab Rahim said...

tahniah jannah latif..hehe

jannah latif said...

tq yana :)

adib syazwan said...

besnya dah grad! ^_^

adib syazwan said...

besnya dah grad! ^_^

jannah latif said...

adib : mmg best! rase nk grad lagi jer..

Iffah Afeefah said...

bile nk merase plak eh

jannah latif said...

iffah : xpew..nti ade rzeki merasa la tu.. :)