++ Ku Pilih Hatimu ++

3/10/2012 yang lepas is my bday. Buat keje giler lagi aku pegi KL jumpa my dear. Dah 1 tahun 2 minggu 3 hari kot tak jumpa dia.-sumber:daisypath- Memang cinta jarak jauh betul la. kalau orang lain tak tau la boleh tahan ke tak bercinta jarak jauh macam aku ni. 

Seronok? Mesti lah.. Pertemuan kali ni kiteorang banyak discuss pasal masa depan. Means hala tuju idup aku dengan dia. Ye, aku dengan dia dah betul2 serius, bukan bercinta untuk suka2 tapi untuk selamanya. 
Hope apa yang kami berdua rancangkan dapat direalisasikan di masa akan datang. Amin.. 

Masa nak balik tu sedih pulak. tapi cover lagi, boleh gelak2, senyum2 manja.. elok masuk je dalam bas and bila bas dah start gerak, dan2 air mata mencurah2.. oh,plizz.. Lepas ni tak tau bila nak jumpa lagi. :'( 

Nah, kita dedicated lagu ni khas untuk my dear.



‎" I tell the boys and girls : Allah has already written the names of your spouses for you. What you need to work on is relationship with Allah S.W.T. He will send her/him to you when you're ready. It is only the matter of time."

-Sheikh Mamdouh- cc Kitab Terfaktab



♥ I ♥ Love ♥ You ♥ Until ♥ The ♥ End ♥ Of ♥ My ♥ Life 


















2 comments:

aDiB sYaZWaN said...

mak ai. lagi pedih siot tak jumpe lame tu. giler lah. dah bincang pasal mase depan. nanti kahwin jangan lupa ajak aku ok.

Jannah Latif said...

haha..pedih kan? :)
insyaAllah adib..if dh smpai masa nya nti aku jmput la ko. :)