++ Release Tension #rushing ++

hola, ini entry nak cepat!


tadi lepas abis kelas pukul 1 aku, yana n ida terus pergi karok kat bandar... aku budget kat Muadzam nie takde tempat karok, rupanya wujud jugak.haha 1jam rm20 (mahal la aku rasa) diorg berdua la yg gatal2 survey tempat tu.. rajin betul! kan dah TERpergi karok kat sana..haha

aku nyanyi dalam 5 lagu je pun.. suara sedap ke tak sila abaikan yg penting dapat release tension jap.

oh baru perasan ade tuto micro sedang memanggil2 and assigment yang tak siap2 tu.. jannah sila jangan malas ye! alamak nak kena study finance tuk midterm on this Friday! huwaaaaaaaa... rabak la mata aku 2hari nie..

okbai

:)


weekend nak pegi melaka plak!
excited!
*itu pun kalau jadi


2 comments:

MZ said...

jgn tension-2 lgi ye. ;p

jannah latif said...

selagi xabis midterm nie, tension xkan ilang..