++ Terharu Rasa Nak Nangis! ++

assalamualaikum readers! :)
macam mana hari ok?semalam ok? esok?pun ok.. bagus2!

actually nak post entry nie semalam, tapi memandang kan line broadband aku yang sangat3 laju, so aku postpone la hari ni.. tak pe kan? :)

fuhh! tak tau nak cakap macam mana perasaan ni bila tau Malaysia menang dalam perlawanan bola sepak semalam.. walau pun aku tak tengok tapi aku turut merasakan debaran dia saat2 akhir perlawanan, tambah2 lagi time sepakan penalti.. pergh! aku nie duk tunggu org update kat Fb dengan Twitter je..haha kesian kan??? T_T

tension je bila dengar orang sorak and jerit2 semalam.. bukan tension sebab bising tapi tension tak dapat tengok.. hurm
bila dah tau Malaysia menang terus dapat call dari abah. time tu kan ntah kenapa rase terharu sangat3, bukan ape bangga la kan negara kita menang lawan dengan INDONesia pulak tu.. serius babe tetibe rasa nak nangis! haha *korg jangan gelak

yang penting semangat kesukanan tetap membara dalam diri walaupun aku tak aktif sangat bab2 sukan nie.. haha :p


love u Harimau Malaya
proud to be Malaysian!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

pastu kan aku terpikir pulak, adakah debaran sepakan penalti yang terakhir sebagai penentuan Malaysia menang ke tidak tu sama dengan debaran yang dirasa kan oleh seorang suami saat menunggu kelahiran anak pertama?haha nampak macam tak ade kaitan tapi cuba korg pikir kan kejap..

bye
(^_^)

6 comments:

Liyana Rahim said...

setelah difikir2 kan...hurm maybe sama kot debaran tuh BUT debaran menunggu kelahiran anak pertama lebih sikit la....

jannah latif said...

haha kan?

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,mendalam ayat last tu :)

jannah latif said...

haha,,ttbe je soalan tu muncul kt kpala.. oke la kan? :)

Ardini Humaira said...

game semalam malaysia kalah :) sian diorang nampak penat

jannah latif said...

xpew la kalah.. yg pnting mase lawan ngn Indon! haha