++ Alhamdulillah.. ++


hari ni tepat pukul 8 malam, result exam dah boleh tengok. debar nye tak payah cakap la kan..
bukak je website uniten, internet dah start slow nak mam*** ... saje je kan.

so bila tengok result tu ape yang aku boleh cakap, Alhamdulillah, syukur. yang penting aku lepas. no repeat paper. tu yang aku takut kan sangat.huhu

tapi sedih la jugak, nak dekan tapi tak dapat.sem depan kena study lebih sikit. kurangkan huhahuha.. (macam boleh je,hehe)

:)

2 comments:

Liyana Rahim said...

syukur la xda yg kena repeat. apa2 pon tahniah jannah...:)

jannah latif said...

ko pn sme. DL lagi tu..hehe