++ baru ++

cepat nye masa berlalu. dah masuk bulan Februari pun. semester baru pun dah start.
adoi..memandangkan sem ni, short sem aku harap aku tak main2 dah kot. untuk sem kali ni aku ambik 6 subjek. agak parah, tapi akan ku gagah menghadapi nya.haha


ha, nampak tu! jadual agak padat. apa yang penting jumaat takde klas. pandai aku arrange kan? hehe
dah ambik 6 subjek duit yuran nye pun tinggi la. tengok tu sampai RM4486.65
huh! pt tuk short sem plak tak dapat. memang kena pakai elaun Pa&Ma la jawab nye.
sabor je la.

voucher buku rm200 tu pun baru je dapat siang tadi.
akan ku manfaat tuk beli buku2 teks tuk sem ni.(harapnye jadilah..haha)


:)

1 comment:

Hans said...

okay la jumaat tak ada kelas
cuti 3 hari
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html