++ Berbaloi ke? ++

Assalamualaikum..
Selamat hari rabu semua.

Aku tengah runsing ni. Baru-baru ni aku ade IM sorang pakar Metafizik ni. Saja nak tengok potensi diri aku macam mana. sekali dia balas kalau nak tau lebih lanjut kena bank in kan duit dalam RM200++ gitu.
Adoi, macam mana yek? aku memang nak tahu tapi berbaloi kah kalau aku bank in ke dia.. ke nak buat macam tak nampak je RM200++ tu. haish! 

I need your opinion. please............


4 comments:

Liyana Rahim said...

Hurm pasal nak tahu potensi diri kan.. Kalau rasa benda tu penting utk diri ang, ok la. Dan kalau ada duit lebih nak byr. Kalau darurat, i mean tarik duit tu sampai nanti tak cukup utk benda lebih penting. Hold on la dulu. Tapi kalau rasa mampu, why not. hehehe

Jannah Latif said...

ok.. gud explaination. tQ :)

MarnieyZ said...

tak tahu nak bgi pendpt apa.. masih mentah. hehehe

Jannah Latif said...

MarneyZ : its ok.. :)