++ JOM JOIN REVIEW BLOG and GIVEAWAY by CIK BUBU :D ++


ha nampak tak? besar punye banner aku tempek..
Cik Bubu ajak join constest beliau.. sila klik SINI

Cik Bubu oi.. saya dah follow blog kamu (follower ke 900) haha hebat!!

dah buat segala benda alah n pra-syarat kamu tu.. huhu
*baek kan saya?? haha

untuk pengetahuan Cik Bubu n readers yang laen, nie 1st time tau saya join contest.. haha
jadi Cik Bubu sila bagi saya menang!! *jyeah!!!

blog saya nie tak se comey blog Cik Bubu pun.. uhuk! *newbie konon nye..
jadi Cik Bubu harus review blog saya sebab saya nak menang contest nie..
kalau Cik Bubu tak review blog saya macam mana saya nak menang kan???? *hehe

pape pn saya nak menang jugak!!
Cik Bubu plizzzzzzzzz
:'(

4 comments:

cik bubu said...

ahaa coomel jelah awk ni syg ^^ :D thnks join .

gudluck ~
jampi jampi lah random.org tu kasi awak lucky ! ;)

jannah latif said...

haha.. amin.. :)

zazaw said...

ahaha kak
gudd luckkkk

jannah latif said...

ko gelak zaw!! siot je.. org sje2 try la.. haha