++ Lega ++



Setelah bertungkus lumus menyiap kan proposal buss comm, sampai tido pukul 5.30 pagi, akhir nya kumpulan aku dapat present dengan jaya nya. dan yang paling penting madam cakap " GOOD PRESENTATION". memang itu yang aku dengar. baru la berbaloi dengan usaha yang kurang tido tu. hehe

Lepas balik dari kampus dan tapau makan untuk makan malam ape lagi, aku dengan housemate masing2 terbungkang! yelah nak qada' tido.

Penat woo.. aku kalau time final pun tak penah tido lewat sampai pukul 5 pagi. nikmat betul bila dapat balas tido. bila bangun esok nye kepala still tingtong lagi. haha


-muka lega lepas present-

-housemate n group-








tak sabar nak tunggu esok..
balik jengka jumpa mak n abah
dan buah hati sayang
mohd s.i.z
(^_^)

1 comment:

aleen aiden said...

semoga dapat markah tinggi! hee