++ Segmen : Doodle Nama Saya ++

Hai! selamat malam dan selamat bercuti penduduk negeri Pahang sempena hari Hol.
negeri lain tak cuti ok.. Pahang je. :)

oke, malam ni gatal tangan nak join 1 segmen dari blog FizGraphic. dia nak bagi doodle yang comel and ada nama kita lagi.. memandang kan aku tak reti lukis doodle #fail!! so join je la segmen ni.

-nak join klik banner oke.. -

So, blogger FizGraphic, buat kan doodle yang comel tuk saya atas nama Jannah Latif dan saya nak warna PINK.

Tag :


Tarikh tutup : esok. (cepat!!)




4 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

tahniah dpt doodle dri apit..

miss z dah follow blog awak #229..
meh lah ke blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Jannah Latif said...

tQ2.. ok.nti sy singgah k..

Hafizzi Aziz said...

Tahniah. Nie doodlenya.

http://1.bp.blogspot.com/-yiK4d-Qp7Bc/T6qBmuWbyfI/AAAAAAAAIHw/pLV8LnevrD8/s1600/Jannah+Latif.png

Jannah Latif said...

tQ hafizzi.. comel sgt!!