++ Bilik aku!! ++

Hari ni hari ke-4 aku dah ade kat Muadzam. start dari balik hari tu mood tak berapa nak ade. bukan ape sem ni aku kena share bilik.. urghh! sumpah tak best! aku dah biasa kot duduk sorg2 dalam bilik, bebas nak buat ape saje. katil dua, almari dua, meja study dua.. sekarang? NON HADO!

Sejak budak tu duk bilik aku, tak semena2 aku jadi pendiam. padahal dia bukan budak baru pun, sama batch dengan aku jugak masa masuk Uniten ni, tapi memandang kan dia course lain, jadi aku macam susah sikit la nak masuk ni.. tapi aku bukan la tak tegor lansung, ade la jugak pelawa2 makan.. hehe

nak citer pun takde mood. ah lantak la. aku buat hal aku je lah kan?











can't wait for tomorrow
nak pegi Melaka n Palong (N.9)
wedding member masa kat KPM
malam tu pulak ade gathering
miss them!!


3 comments:

cik nara omey said...

ish3...sabar jela ok??

Jannah Latif said...

tu la.. kne sabar.

hyz said...

awal2 mmg la mcm tu... lama2 oke lah nanti...