++ Result & Buku dah dapat ++

Hai semua, selamat hari Jumaat. hari ni result exam dah keluar. aku ingat boleh cek pukul 8.00 pm macam sem lepas, rupanya awal awal pagi lagi dah boleh. kahkahkah lambat betul aku ni.

So, result nya boleh la. pointer naik sikit dari sem lepas dan yang penting NO REPEAT!! Ya Allah, bersyukur sangat sangat. bukan ape jadual exam aku sem ni padat sangat. 4hari paper direct, takde gap langsung. kepala otak tak payah cakap lah kan. nak kena hadam 1 malam 1 buku. tu la padahnya bila study last minute. -jangan ikut style aku-
tapi aku memang suka study macam ni.hehe subjek yang aku takut2 kan sangat dapat pass dengan jaya nya.

Tadi sempat jugak la aku tolong cek kan result houesmate aku. tahniah buat Yana sebab dapat dekan lagi. memang terbaik la. lepas ni nak pinjam otak dia sikit. hehe
entah bila boleh nak dapat dekan ni.kena struggle lebih nampaknya. :(

Hari ni jugak aku dapat buku buku yang aku order dari Lejen Press. dulu aku ade beli Kitab Terfaktab versi 1. kali ni aku order Kitab Terfaktab 2 & Sperma Cinta pulak.


Sperma Cinta?? buku lucah ke? kenapa tajuk macam tu..
dengar ye kawan kawan, Sperma Cinta bukan buku lucah, tapi himpunan citer lawak.
nak tau kena la beli. korg boleh order di Lejen Press dan bagi sape2 yang ade kat area The Mines, diorg ade buat Pesta Buku kat sana sampai 3 Jun ni.


Lejen Press di FB : lejenpress







thanks to Nyna sebab edit kan header baru
sayang dia. hehe
:)


4 comments:

nyna amani said...

Sama-sama. ;p

MarnieyZ said...

congrats.. :s

Liyana Rahim said...

tahniah utk ang jugak...btw thanks sbb tlg check result utk aku. heee
Luv U lah! ^_^

Jannah Latif said...

Nyna : hee

MarnieyZ : thnx

Yana : ^_^