++ Tunjukkan Aku Jalan Ke Syurga ++

Cuti sem dah nak abis. Isnin depan dah nak balik mexico city, eh! salah salah muadzam shah je pun. haha Jumaat ni pulak result exam keluar. ntah berapa la pointer aku dapat. hope tinggi dari sem depan.

Entry ni dah bersarang dalam draft selama lebih dari 2 jam, sebab time aku nak update tadi duk melayan debat kat Astro Awani pasal PTPTN.. sape yang tengok tau la betapa hot n cool nye debat tu.
ok, tak nak citer pasal debat tu, aku nak citer pasal buku yang aku baca ni. Tunjukkan Aku Jalan ke Syurga.


Mesti korg korg semua penah nampak or perasan kewujudan buku ni kat kedai kedai buku. bagi aku buku ni best! banyak pengalaman yang diceritakan sebagai pengajaran buat kita insan yang selalu lalai dan alpa dalam dunia ni. leka dengan duniawi sampai mengabaikan perkara perkara penting yang patut di amal kan sebagai saham di akhirat nanti.
-wah!nampak islamic sungguh entry aku kali ni-

seriously, meremang jugak bulu roma aku bila baca azab azab bagi kita yang buat dosa ni. perkara wajib kita lengah lengah kan, perkara wajib jugak kita abai kan.
yelah, selama aku hidup hampir 22 tahun ni, banyak perkara perkara wajib yang aku ambik ringan. insaf.. :'(

Jadi, aku nak syorkan kat korg korg di luar sana invest la sikit duit untuk beli buku ni. tak mahal pun dalam Rm12.90 je. takkan makan di Starbucks Coffee, Pizza Hut, KFC Mcd tu boleh keluar sampai lima enam puloh hinggit.. kan? buku ni berapa la sangat harga nya, tapi isi kandungan nya sangat sangat berguna. :)

Ok la tu je nak citer. sekadar perkongsian. baik untuk diri aku, baik jugak untuk korg semua.

bye





5 comments:

nyna amani said...

Memang best! sy pun dah habes baca.

Jannah Latif said...

insaf kejap..eh!lama.. hehe

hafiz hafizol said...

best dia pomot tuh. lanje ah. banyak pahala dia.. kih3

nana kamarul said...

terima kasih kerana berkongsi :D

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

wahh thanks for the infoo, .xbc lagi ..nak cuba cari ^__^