++ SEGMEN 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza ++


siang tadi join GA, malam ni join segmen pulak.

takde syarat2 yang susah pun nak join.

sape yang ade kerajinan di tahap yang maksimum anda d alu-alu kan untuk join.

-klik banner untuk join-

Nama: Jannah Latif
Study : Uniten KSHAS, BBA (Hons) HRM


see u then,
bye :)





9 comments:

Myza Diaries said...

hai jannah... thank you sudi join segmen Myza... jangan lupa follow Myza kalau belum follow lagi sebab senang utk tahu perkembangan semasa...

Jannah Latif said...

done follow u.. :)

Myza Diaries said...

senarai link dah keluar , selamat berblogwalking friends :)

link peserta ---> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-blogwalking-sambil.html

ieka farhana said...

hye salam perkenalan datang dari segmen yang sama

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

have done follow you hit me back :D

Mk Syahir said...

datang jenjalan + follow sini dari segmen yang sama =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

Fafaa said...

hai visit dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

datang BW dari segmen yang sama... AYIES ZAIMA dah follow sini ^^

jom singgah dan follow sini :

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

Tabuan Comot said...

slmt berkenalan.drpd segmen y sme... follow n bw sini :) dtg sini semula ok,, :) ----> sitabuancomot.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

Pecinta pink^^ said...

salam singgah sini dri segmen same:)jom ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html thanx:)