++ GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.++

helo readers! selamat tengah hari, selamat hari Isnin, selamat menyambut bulan Rejab esok, selamat hari lahir bagi sesiapa yang bday dia hari ni.. selamat ape lagi ye?? ah!selamat jela ape2 pun.

ok, dah takde keje nak buat kat umah ni, duk layan Fb n blog je so terajin pulak nak join GA dari blog AmerCorner..

mana tau kot2 menang.. ah, itu pun kira nasib kan.

-sila klik banner kalau nak join-

tag 3 kawan :

tarikh tutup : 7.6.2012 11.59pm


sebelum tu alang2 dah singgah blog ni apa kata daftar d web pengguna. free je pun.
kat sini pun boleh menang hadiah besar jugak tau.
just click banner kat bawah ni oke..
see u then
bye :)





4 comments:

Liyana Rahim said...

thanks tag kite... :D

Jannah Latif said...

sila join sama.. :)

amercorner.blogspot.com said...

singgah disini.. orang yang ditag salam kenal. jum lah join sekali :D ... amer jarang nak buat gievaway ni hoho..


jum terjah peserta lain di senarai ini..
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

terima kasih sekali lagi sudi join :D

hawa said...

salam :)) datang singgah sini , dari segmen yang sama Xp

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html