++ jangan la salah faham ++

hye

lama tak update blog ni. sebab tak ade ape nak citer. tp baru2 nie banyak pulak dengar desas-desus org cakap pasal aku.. adoi...... ni yang aku malas ni.


ok la, aku memang ade baek dengan sorang mamat ni, tapi baek sekadar kawan satu kolej and satu batch. kiteorg tak sekelas pun..


aku start kenal dengan dia bile dia add kt Fb and rajin mngomen2 kt wall aku. pantang letak status baru ade je komen, lau bab menge'LIKE' status org no 1..


aku pun tak penah t'pikir yang akan baek dengan dia sebagai mana hubungan kiteorg sekarang, sampai kan ade orang cakap aku dengan dia COUPLE!! oh shit! suka2 hati mak bapak laki tiri jiran nenek diorang je nak cakap aku dengan dia couple. haish!!

ah, mula2 dengar orang cakap macam tu, t'kezut gak, tp aku buat tak tau je.. tp bile dah lame2 ni naek meluat pulak kan.


ah, yang penting aku tak kacau personal life dia, and dia pun sama. ok la kan.. orang luar yang nak kecoh2 sangat nape ntah. mulut orang kan bukan boley nak tutup.


so sekarang ni bagi nak mengelak ape2 fitnah yang tak sedap di dengar aku dengan dia dah jarang nak komen2 kt wall Fb tu. cdey pulak rase nye.. tapi tak pew la, nanti orang pk ape pulak kan.. hurm.. :(


remy, thaks 4 being my fren. :)


*gambar time dinner dlu.. hehe

2 comments:

neena said...

takot abang din marah lettew.... hehe

jannah latif said...

bkn la yunk.. dia xtau menahu pn pasal nie.. cme xtahan ngn org luar. diorg ske judge by look.. hurm..