++ lesen ++

korg!!

aku kan baru nak buat lesen memandu!! haha
*malunye.. dah 21 baru nak buat.

almaklum la sebelum ni busy sikit,tak sempat la..
*alasan je sume tu..hehe

hari ni aku baru daftar n pergi dengar ceramah dia..
giler la.. mengantuk nya tak hengattttt...............
ZzZzZzZzZzZz
habis gula2 yang orang tu bagi dalam file tu..

lepas ni kena study sikit sebab nak buat ujian comp.
aku mesti pass..!! :)






2 comments:

Anati Soki said...

ujian comp dlu anat tak baca pun buku tuh.. hehehe.. tak study pun.. time jawab. banyak pkir logik je. :) hehe

jannah latif said...

haha.. tu la bnyak pk logik tp kne bce gak bku tu.. nseb la pass. :)